Валута:

Заявка за дистрибутор

Нашата фирма е директен вносител на качествени интериорни и входни врати. Предлагаме качествени продукти на конкурентни цени и правим всичко възможно, винаги да сме актуални и търсени на пазара. Благодарение на успешната си фирмена политика и дългогодишния ни опит, успяваме да се реализираме като един от основните вносители на врати за България.

Защо да ни изберете за свой бизнес партньор? 

– Поддържаме постоянна складова наличност на всички модели врати в складовите ни бази.

– Предлагаме директен транспорт на Вашата поръчка до съответния град в определени дни от седмицата, което Ви кара да се чувствате сигурни, че винаги ще сте коректни към своите клиенти.

– Разполагаме с богата продуктова гама от интериорни и входни врати, които могат да задоволят потребностите на всички клиенти.

 Непрестанно обновяваме асортимента си спрямо търсеето и се стремим винаги да сме актуални на пазара.

– Предлагаме много големи отстъпки за всички наши дистрибутори и атрактивни предложения при поръчка на големи количества.

Какво ще ви предложим? 

– Ще обучим Вашия екип, за да може да се справи с възложените задачи на професионално ниво.

– Ще Ви осигурим рекламни материали, с които съвместната ни работа ще бъде по-лесна. Ще популяризираме продуктите, които предлагате.

– Ще Ви осигурим мостри на цветовете, касите и первазите, за да могат Вашите клиенти да направят най-добрия избор.

– Предлагаме консултация по телефона с нашите търговски представители, за да бъде всичко наред и да не се допускат грешки или недоразумения.